TEMPAHAN & BAYARAN


SEMAKAN 1: Membuat Tempahan
1. Sila sms atau email jumlah barang yang hendak di beli.
2. Kami akan confirmkan tempahan anda melalui sms @ email.
3. Anda buat pembayaran ke akaun di bawah dalam tempoh 24 jam dari tarikh pesanan.
4. Email atau sms butir transaksi pembayaran seperti dalam resit transaksi (Tarikh, Masa, Jumlah).
5. Barang anda akan diposkan ke alamat anda dengan segera.


SEMAKAN 2: Butiran Pembayaran
Lakukan pembayaran seperti berikut (Harga produk + Yuran pos laju) ke salah satu akaun di bawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Bank
No. Akaun
Pemilik Akaun

CIMB

12370069358522
Amat Khairullizan Amat Aswadi
Maybank
162339017045
Amat Khairullizan Amat Aswadi

* Anda perlu meletakkan email caliphjunior@yahoo.com sebagai 3rd party email jika membuat  pembayaran melalui Maybank2u/ CIMB Clicks/BankIslam.biz dan lain-lain. 
* Yuran pos sebanyak RM 7.00 (Semenanjung) atau RM 10 (Sabah/Sarawak).
* Lebihan bayaran melalui kaedah Fund Transfer atau ATM transfer atau Cash Deposit tidak akan dikembalikan melainkan diberitahu kelak. 

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

ARAHAN: SMS kan butiran pembayaran seperti (Tarikh, Masa, Jumlah) sebagaimana yang tertera dalam resit bank ke nombor 010-7928994


SEMAKAN 3: SMS / EMAIL Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)
Anda perlu sms / email kan butiran tempahan (Jumlah Unit, Nama, Alamat) serta bukti pembayaran (Jumlah, Tarikh & Masa Transaksi anda kepada kami untuk membolehkan kami mengesan pembayaran anda dan juga menghantar produk yang ditempah. Butiran pembayaran boleh di SMS ke 010-7928994 atau emailkan ke caliphjunior@yahoo.com.